Morotskaka

Denna favorit gjorde jag för ett tag sen och funderar på att göra igen.








Recept:

200 g grovt rivna morötter
50 g margarin
2 st ägg
2 dl socker
2 tsk kanel
2 tsk bakpulver
3 dl vetemjöl
100 g philadephia light
2 msk florsocker

Gör så här:

Smält margarinet.
Vispa ägg och socker vitt och poröst,
Blanda kanel, bakpulver och vetemjöl i en djup tallrik,
Rör ner morötter, mjölbalandningen och det smält margarinet i äggsmeten.
Bred smeten i en smord och bröad form.
Grädda 175g 50-60 min.

Blanda philadelphian och florsockret,
Bred blandningen på den avsvalnade kakan.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:






RSS 2.0